Salonul de cosmetica din cadrul clinicii ofera ingrijire si atentie fiecarui catel sau pisicute, tunsori , imbaiere, tratamente cosmetice,  taiat unghii, curatat ochi si/sau urechi, vidat glande, parfumat.

Toaletajul animalelor de companie este o operaţiune complexa ce are ca principal scop mentinerea unei bune igiene, dar si obtinerea unei infatisari “cool”. Catei  sau pisici, cu totii fac parte din clientii permanenti, fie pentru mentinerea look-ului, sau in situatii extreme de a scapa de blana incurcata, sau diverse plante agatate in blana.

Baia se recomanda ori de cate ori este nevoie, nu se face la o anumita perioada de timp. Spalatul are atat un scop igienic cat si tratament pentru blana si piele, atunci cand se foloseste un sampon dermatologic.

La fel ca si cainii, si pisicile pot fi tunse, atenuand efectele naparlirii. Prima coafura va fi putin ciudata, sa vezi o persana ce se transforma dintr-un ghem de blana intr-o felina supla, dar scapand de blana in perioadale toride, toata lumea va fi fericita.

Programari cabinet veterinar FocsaniProgramarile se pot face direct la sediul nostru din Focsani, strada Panduri nr. 12, sau la datele de mai jos.

Pentru a putea face o programare online este necesar sa specificati: numele, prenumele, numarul de telefon, specia si rasa pacientului, data si ora. In cel mai scurt timp va vom contacta pentru confirmare.

Share